Internasjonal dans

iFin

Donald og verdensfreden

Da har det vært valg i USA og landet har fått en ny president. Jeg synes dette er veldig interessant å følge med på. Amerika er et stort land, og selv om vi har mange likheter har vi jammen mange forskjeller også. Hvor i all verden kan ellers en self made forretningsmann bli valgt til president?

Jeg er litt bekymret må jeg si, sammen med resten av verden bortsett fra de som stemte på ham da. Han har kommet med mange kontroversielle uttalelser og det er ganske spesielt at en slik mann skal ha så mye og si for verdensfreden.

Når vi først er inne på amerika, så drømmer jeg om å dra til New York og se på danseforestillinger. Har sjekket på Folkia.no og lurer på om jeg skal ta opp et lite lån. Noen ganger kan jo det være verdt det for å få oppleve noe en virkelig drømmer om.

donald trump og verdensfreden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *