Internasjonal dans

iFin

Adventshygge

Adventstiden er min favorittid på året. Det er så deilig med så mye hygge med både familie og venner. Det er filmer, teater og konsert. Alt sørger for å sette oss i den riktige stemningen. Vi har også juleverksteder, der vi baker og lager julepynt, skravler, spiser god mat og drikker en kopp eller to med gløgg! En av de viktigste tradisjonene vi har er pepperkakehusbygging. I år valgte flere av oss å lage sjokoladehus i stedet for. Det ble like morsomt og vi fikk noen flotte byggverk ut av det. Det ender gjerne opp med at vi får en hel by, noen hus er lekre og elegante, mens andre av oss lager hus som er helt falleferdige :-)

Noe annet som er falleferdig er bilen min, så i dag har det vært innkjøp av bildeler som gjelder. Ikke akkurat det mest spennende å bruke pengene før jul på, men akk så nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *