Internasjonal dans

iFin

Venner som flytter

Har vært travelt denne første tiden i 2017, godt nyttår forresten.  Har noen gode venner som skal flytte, Har hjulpet dem med å pakke og vaske. Glad på deres vegne, men ikke like morsomt for meg. Vemodig… men ikke til andre siden av kloden, heldigvis. De skal, av alle ting, flytte for å drive et Bergen verksted. Slik arbeidsmarkedet er i dag kommer slike sjanser sjelden. Da er det bare å slå til og ta sjansen.

Har tenkt litt på det å ta sjanser. Vi er kanskje for redde for å gripe dem når de dukker opp. Hvor mange ganger har man ikke hørt eldre si at det er noe av det de angrer mest på her i livet; sjansene de lot gå fra seg. Noen angrer på de små tingene, mens andre angrer på at de ikke endret livet når de kunne. Kanskje det er på tide å låne litt av mo\ine venners syn på ting, kommer det en sjanse for noe spennende – grip den! Livet er egentlig full av muligheter og veier å gå…

Bilderesultat for angrer på det du ikke gjorde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *