Internasjonal dans

iFin

Klare til ferie

Takket være skruvat er bilen nå klar til ferie og da er det ikke mange timene igjen før jeg og vennene mine kan sette oss inn og kjøre til hytta. Vi skal til og med innom Espa og nyte noen av de vidunderlige bollene de lager der. Det hører jo absolutt med. Turen begynner jo tross alt i det vi setter oss inn i bilen!

Målet er ikke akkurat å rase rundt i løypene som reneste Johaug, det er mer hyggen og kosen som står i fokus. Vi har lastet opp med god mat og ikke minst veldig god drikke, så vi er klare for bittelitt ski og masse kos. Det er kan lett bli noen ekstra kilo her, for det er fryktelig mye kos vi har pakket med oss. spesielt når det kommer til noe så viktig som sjokolade. Hyttetur uten sjokolade er ikke en riktig hyttetur, eller hva?

hyttetur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *