Internasjonal dans

iFin

Må jeg virkelig?

Vet dere, er så lei av alt som har med praktiske ting å gjøre at HUFFFF!!!! Hver gang jeg føler at nå har jeg alt ferdig, kan bare få lov å nyte ettermiddager, kvelder og helger er det på han igjen. Enten er det penger jeg grubler på, eller så er det alt fra oljeskift til å finne ut hva coilovers betyr… neida, er kanskje ikke så ille som det høres ut som nå. Er bare jeg som har en down dag. 

Dager som denne er litt slik:

Bilderesultat for don't grow up it's a trap

Det beste man kan gjøre på en slik dag er å komme seg en tur ut. Regn, snø eller uansett vær. Kle seg godt, litt musikk på øret og gå en tur alene. Etter en halvtimes tid er alt så mye bedre og humøret på plass igjen. Så, ha en fin dag..stikker ut jeg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *