Internasjonal dans

iFin

Verdens elendighet

London er en av favorittbyene mine. Jeg har vært der noen ganger og blant annet sett noen fantastiske ballettoppvisninger. Forferdelig å våkne opp til terrornyhetene. Det er forsåvidt det uansett hvor den rammer, men det kjennes litt nærmere ut når det skjer på et sted du selv har vært.

Det er ufattelig at det fortsetter å skje slike ting. Hvordan i all verden går det til at noen mennesker føler at de har rett til å ta livet av andre for å bevise ett eller annet poeng? Det er helt grusomt, og selv om det er flott å se alt engasjementet som kommer i kjølevannet av slike hendelser, se hvordan folk står sammen, det tennes lys og slukkes lys og postes hjerter i sympati og det er bra. Men kanskje vi burde bruke den energien på å bli kjent med hverandre i stedet for? Være sammen året rundt, være snille mot folk og vise hjertevarme, slik at slike hendelser ikke skjer?

Vel, i dag har jeg vært snill med en av mine beste venner! Det er snart den store vaffeldagen og da må det kjøkkenmaskiner til, som for eksempel et vaffeljern. Jeg har bestilt et og da blir det snart vaffelfest!

verdens elendighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *