Internasjonal dans

iFin

Deilig langfredag

Jeg elsker deilige, rolige og stille påskeferier! Denne langfredagen har jeg ikke gjort annet enn å ligge på sofaen, se på TV og proppe i meg Kvikk Lunsj, jeg er et offer for priskrigen og kjøpte inn noen plater mer enn jeg egentlig trenger!

I morgen har jeg invitert venner over på mat. Jeg har faktisk handlet inn litt for anledningen, blant annet noen nydelige servietter. Det er jo en ganske enkel måte å pynte opp bordet på! I morgen skal jeg ut og kjøpe litt friske blomster, men ellers har jeg alt under kontroll. Det er også mulig at de får Kvikk Lunsj til dessert, jeg må jo bli kvitt det jeg har kjøpt!

Med tanke på årets sommerferie, så har jeg faktisk også sjekket passet mitt og på tirsdag skal jeg bestille time hos passkontoret. Veldig greit å få det fornyet før alle andre finner ut at de skal akkurat det samme.

påskehygge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *