Internasjonal dans

iFin

Naturens malerier

Mai er i gang for fullt, ja vi er faktisk rundt halvveis. Det er også kun få dager igjen til 17.mai og hele Norges bursdag. Tro det eller ei, men har faktisk laget kransekake til 17.mai. Det var jaggu enklere enn jeg hadde trodd, men det skal sies at mandelkvernen er et flott verktøy 😉 Nå ligger kaka i fryseren, fordi det vistnok skal hjelpe med å få den litt seige konsistensen.

Når jeg ikke styrer rundt på kjøkkenet og baker (som egentlig nesten aldri skjer) nyter jeg naturens malerier for tiden. Ingen kunstner, nålevende eller tidligere, kan skilte med vakkerheten naturen selv skaper. Akkurat nå er det enda litt sne på de høyeste toppene, gresset blir grønnere for hver dag, små markblomster har begynt å titte frem og trærne kan skilte med alt fra «gåsunger» på seljene, til grønne Osper. Vakkert! Kommer det da litt solskinn i tillegg, med blå himmel, da er det nesten som vi bor i paradis.

Bilderesultat for naturens vakre vårfarger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *