Internasjonal dans

iFin

Deilige retter med rotgrønnsaker

Til vanlig er jeg nokså bortskjemt. Jeg har butikken rett rundt hjørnet og det er så lettvint at jeg bruker den som spisskammer. Det jeg glemte å kjøpe i går kan jeg svippe innom å få med i dag. Nå i sommer skal jeg være noen uker på en hytte i skogen. Det er ikke bilvei helt fram, så det å komme seg på butikken er et større prosjekt. Jeg planlegger mer i detalj hva jeg trenger av mat. Rotgrønnsaker er en favoritt på sånne turer, siden de har god holdbarhet. Det er også mye godt man kan lage med rotgrønnsaker. Bakte rotgrønnsaker, pannestekte gulrøtter, kålrotmos, råkostsalat. Når skallet er tykt trenger man en potetskreller, men ofte lar jeg skallet være på også. På hytta har jeg en slow cooker hvor maten blir tilberedt på svak varme i 2 til 8 timer, og rotgrønnsakene smaker helt fantastisk tilberedt med denne. En favoritt er suppe med buljong, krydder, poteter, gulrøtter og andre rotgrønnsaker jeg måtte ha.

Gulrøtter i bunter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *