Internasjonal dans

iFin

Blakk etter ferien

Det er mange som overskrider budsjettet sitt i ferien, og bruker mer penger enn de burde. Slik starter de høsten med en litt slankere lommebok med færre midler tilgjengelig. Er det veldig lenge til neste lønning, eller man har overskridet alle kredittkortene kan det være en god idé å låne penger. lån 10000 kroner enkelt, men pass på å ikke låne altfor mye utover. Har man dårlig oversikt over utgiftspostene sine kan det være vanskelig å betale tilbake. Det er kjedelig å være blakk når ferien er over, men det er godt å slippe bekymringen over hyppige uttak fra konto. For mange er det verdt å gå i underskudd gjennom ferien med hygge og moro i sommermånedene. Skull du trenge hjelp kan du alltid ta opp et lån, men det er likevel viktig å ikke låne mer enn man kan betale tilbake.

4 mynter i luften.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *