Internasjonal dans

iFin

Høstferie?

Sommeren er over for denne gang og man har kommet godt i gang igjen med jobb og vanlig hverdag. For meg har sommeren blitt tilbrakt hjemme med oppussing av soverom. Neste steget er å fikse litt på kjøkkenet og stuen. Det tenkte jeg å ta i høstferien og det blir nok ingen tur på meg da heller. Jeg får trøste meg med at leiligheten jeg tross alt tilbringer mesteparten av tiden min i blir koselig og triveligere å være i. Etter oppussingen i sommer har jeg kommet over mange gode tips som jeg har tatt vare på etter å ha søkt på dekorasjoner til interiør online. Det fins også mange blogger som inneholder masse gode tips og råd til innredning. Dette året blir det en del oppussing så budsjettet er blitt litt trangere men det er verdt det når man ser resultatet av arbeidet. Er det noen av dere som har erfaringer med oppussing som dere gjerne vil dele, tar jeg gjerne i mot tips!

Malingsspann i alle farger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *