Internasjonal dans

iFin

Litt om meg

Hei!

Jeg er ei jente med litt ut over normal interesse for skaperverk. Altså tegninger, malerier, fotografier, filmer, bøker, dikt… det meste som skapes ut fra et indre behov for å få uttrykke og bearbeide følelser, tanker og alt annet som følger med et liv som menneske.
Størst er vel interessen for musikk og da spesielt tekster. Jeg har en tendens til å linke tekster til hendelser i mitt liv samtidig som jeg alltid analyserer innholdet i tekstene. Jeg kan ikke forklare hvorfor det er slik, men jeg har hatt det slik så lenge jeg kan huske.

Når jeg var liten og følte at alt ikke var så fint og flott, kunne jeg sitte i timevis og nynne en melodi mens jeg satte tekst til i hodet mitt. Hadde jeg fortalt noen om det så kanskje noen hadde oppmuntret meg litt og styrt meg i riktig retning så kanskje jeg hadde vært en tekstforfatter eller sangskriver i dag, men det sies at det aldri er for sent så hvem vet…he he he 😛

En ting vet jeg og det er at grammatikk, språk og skriving er noe jeg er relativt god på. Min norsk lærer 3. året på videregående syntes at min eksamensoppgave var dårlig besvart og hadde tenkt å gi meg karakteren 3 i standpunkt, men etter å ha lest min analyse av et dikt (husker ikke hvilket, bare at det handlet om erfaringer man gjør seg gjennom livets reise) ga meg 5 i karakter. Hun sa til meg at hun hadde lest det diktet så mange ganger og følte at hun virkelig forstod essensen i det helt til hun leste det jeg hadde skrevet. Diktet ble et helt annet og det gikk plutselig opp for henne at hun først nå virkelig forstod diktet. Jeg har vel aldri fått et så flott kompliment verken før eller siden tror jeg. J

Jeg vet ikke hvordan folk vil beskrive eller forklare hvordan de ser sine tanker. Ja, altså….jeg mener…..
Hihihi….var ikke så lett dette  😛

Vi har våre bevisste, eller våkne tanker om du vil, også har vi underbevisstheten. Underbevisstheten jobber jo uavhengig av om du er klar over det eller ikke. Men tankene vi har i våken tilstand, hvordan ser du dem?
Jeg ser alt i en slags stumfilm, eller ikke stumfilm heller men som om du ser på en film som består av handlinger og alle tanker, monologer og dialoger kommer ikke gjennom filmen jeg ser men telepatisk nesten…..skjønner dere? Vet ikke helt om jeg skjønner det selv når jeg leser gjennom forklaringen, men tror ikke jeg klarer å finne noen bedre måte å forklare det på :/

Nå påstår ikke jeg at jeg skjønner hva skaperen bak musikken, eller hva det nå er som fanger min interesse, har tenkt, følt og ment men jeg klarer alltid å finne et eller annet i nesten alt som jeg kan linke til meg selv og mitt liv. Så jeg har kommet frem til at jeg vil skrive det ned. Skrive hva tekster, musikk, filmer, bøker, dikt, poesi…. hva det betyr for meg, hva det gir meg, hva jeg tenker, hva jeg føler…. hva jeg ser.

Om du ikke har skjønt noe som helst av det jeg har bablet om her nå men føler at du gjerne vil forstå, må du nesten bare følge meg her i min blogg – for akkurat i dette øyeblikk føles det som en umulighet å forklare dette med ord.

Men denne bloggen kommer til å fylles med mine filosofiske og analytiske tanker og meninger om alt som interesserer og berører meg på et eller annet vis, innimellom er det nok noe jeg bare vil fortelle dere også uten å analysere og overtenke som jeg pleier. Så gjennom mine poster her vil du bli kjent med meg og det som surrer rundt i mitt overfylte hode 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *